2014. november 17., hétfő

Dr. Damm Andrea rendkívüli felhívása (+mintabeadványokkal frissítve)



Kedves Barátaim!


Ha végre szeretnétek tenni Magatokért és a társadalomért valamit, akkor most van az utolsó esély rá, mert a devizahitelezés ügye olyan fordulatot vett, ami jogállamban elképzelhetetlen. 

A ma beterjesztett törvényjavaslat egyszerűen átírja azt a szerződést, amit Ti és/vagy honfitársaitok kötöttek meg olyan akarattal, amelyre Ti nem hatalmaztátok fel sem a Kormányt, sem a parlamenti képviselőket. Olyan éhes a fekete pénzzel kitömött banda arra, hogy a devizaadósok ingatlanjait olcsón megszerezze, hogy még csak nem is gondolkodott, mennyi buktatója van ennek a jogilag értékelhetetlen törvénynek. 

Úgy tudtok ellene tenni, hogy írtok tértivevényes levelet a Miniszterelnöknek, az Országgyűlés elnökének, a Köztársasági Elnöknek, s az igazságügyi miniszternek arról, hogy Te nem kérted meg arra, írja át a bankkal kötött szerződésedet és ezért azt meg ne merje tenni. Majd Te eldöntöd, hogy mit teszel a szerződéseddel vagy mit nem, de Te őket erre nem hatalmaztad fel. 

Írd meg azt is, hogy ha megalkotja ezt a javaslatot, pert indítasz ellenük kártérítés iránt. Emellett írjatok a banknak tértivevényes levelet arról, hogy egyrészről a szerződésetek semmis, mert a Hpt. valamint a Ptk. szabályait sérti, egyúttal pedig miután a 2/2014. PJE kúriai jogegységi döntésben írott azon feltétel, hogy nem volt valós az árfolyam kockázatról történt tájékoztatás, ezért tisztességtelen azt alkalmazni, ügyetekben fennáll, ezért az árfolyam emelkedést Veletek szemben nem alkalmazhatja. 

Írjatok továbbá emailt minden kormánypárti parlamenti képviselőnek, hogy ha a Ti kérésetek ellenére a szerződésetek módosulását megszavazza, pert indítasz ellene kártérítés iránt, mert nem az esküjének megfelelően gyakorolja képviselői tisztségét. 

Kérlek Benneteket, küldjétek el ezt a levelet minél több embernek, hogy dőlhessenek a levelek országunk vezetőihez, akik az 50-es évek államosítása után most a bankrendszer anomáliáinak felhasználásával készülnek arra, hogy megszerezzék az emberek ingatlanát és minden értékkel bíró vagyonát.

Üdvözlettel: 

Megosztom itt: