2016. április 16., szombat

Dr. Wellmann György így hódol be a bankszövetség lobbijának | Sajtóvisszhangok

Levente Csikàsz:


Az elvileg a politikától és mindenkitől független Kúriai vezető, Dr. Wellmann György behódol a bankszövetség lobbijának.


Ez most már tényleg az utolsó cseppek egyike a pohárban, amely a magyar társadalom kisemmizését, adósrabszolgasága fenntartását, a jogállam eltiprását és a bankok érdekeinek messzemenő és kifogás nélküli elfogadását jelenti.

Történt, hogy a Kúria egyik tanácsa az OTP ellenében megítélte a teljes érvénytelenséget a kölcsön devizaösszegének meghatározatlansága miatt, ami kihatott a havi törlesztés érvénytelenségére is. Ez egy friss döntés, ami az adósok érdekét szolgálja, nem mellesleg a jogszabályok helyes értelmezése alapján. 

Wellmann doktor azon bírók egyike, aki szintén az adósok javát (értsd: minden anyagi javát) akarja, de az adósok nem akarják a javukat adni. Szóval azt az érvrendszert is, ami most ismét mentené az adósokat, a banklobbi nyomására Wellmann bácsiék nullázzák, megtagadják és tilalmazzák.

Gondolom mindenki emlékszik még az árfolyamrésre és az egyoldalú módosításra, mint az adósok aduászaira. Elvették az adósoktól, és megfordították, hogy nehogy jól járjanak. Nos, ez történik megint. Az adós a bankokkal szemben ma Magyarországon nem járhat jól jogerősen.

Hogy miért is írom ezeket? 



A mellékletben található okirat magáért beszél, ahhoz nem fűzök kommentárt. Értékelje mindenki saját maga. 

A következő lépés már tényleg az adósok kilakoltatása lesz, mert az új Pp. tervezete valójában nem teszi lehetővé a végrehajtás megszüntetési per indítását a hatályba lépése után azon az alapon, hogy a követelés nem jött létre, vagy nem érvényes. Ergo: akármilyen rossz és érvénytelen egy követelés, akkor is záradékoljuk, és nem tudod megtámadni már ezen a módon. Hajrá Magyarország, hajrá narancsos bagázs, hajrá bankok, a reformok működnek, mert mindig a bank nyer.

Azt hiszem gyökeres változásokat fog ez hozni az adósok és a magyar társadalom életében, ami fenekestül meg fogja változtatni az eddig relatíve "nyugodt" adósi érdekeket.

Nem szoktam kérni sosem megosztást, de most azt kérem, hogy minél többször osszuk meg, mert ez most már tényleg felháborító! Hátha ez is elér egy ingerküszöböt, ami miatt a társadalom megmozdul és érvényesíti a nép akaratát.





A teljes ítélet, amit dr. Welmann György el akar tikolni, letölthető innen > 


Kapcsolódó cikkek:









Részlet a Magyar Nemzet cikkéből:


"A devizahiteles-ügyekben jártas ügyvédek csoportja szerint Wellmann levele elfogadhatatlan, s egyértelműen az igazságszolgáltatás rendszerébe vetett bizalmat rendíti meg. A több ezer ügyfelet képviselő hét ügyvéd a beadványában azt írta az államfőnek, hogy a Kúria kollégiumvezetőjének írásából az látszik, nem hajlandó elfogadni, hogy a bírák függetlenek, és csak a törvényeknek vannak alárendelve, ítélkezésükben nem utasíthatók."

"Bihari Krisztina, Kiss-Gál Éva, Madari Tibor, Ölveczky István, valamint Varga-Damm Andrea, Várhelyi Tamás és Zoltán Gábor ügyvédek úgy látják, hogy Wellmann György a nyilatkozatával megsértette saját esküjének szövegét, de a hatalommegosztás, a törvény előtti egyenlőség, a részrehajlás nélküli, tisztességes eljáráshoz való jog alapelveit is. A jogászok megvizsgálták a Kúria szervezeti és működési szabályzatát is, amely alapján arra jutottak, hogy a vezető bíró levele azért is aggályos, mert a szabályok szerint konkrét ügyben hozott döntéssel összefüggően nem léphet kapcsolatba egyetlen bírósági szervezeten kívüli személlyel vagy szervezettel sem."

Micsoda véletlenek:
"kedvezményes szolgáltatások ügyészek, bírók...számára" az OTP-től



Mit mond erről Dr. Ölveczky István ügyvéd?





1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


    VálaszTörlés

Megosztom itt: