2014. december 18., csütörtök

Nyilatkozat a banknak, ha perelni szeretne | minta beadvány











Letöltés
Klikk > Fájl > Letöltés másként

Tárgy: semmisségi nyilatkozat, forintosítás vitatása

"Tisztelt …. ………….Bank!                                           

Alulírott ………… ( cím….. , kölcsönszerződés azonosító …….. ) az alábbiakban foglaltakat 

nyilatkozom.

A …………………… sz. közjegyzői okiratba foglalt …………. sz. blanketta szerződést érvényesen létre sem jöttnek illetve semmisnek tekintem a vonatkozó hazai és Uniós fogyasztóvédelmi irányelvek, jogszabályok alapján, így a 2014. évi LXXVII. Törvény útján végrehajtott módosítással nem értek egyet, tekintve, hogy egy érvénytelen, létre sem jött szerződésnek nincs joghatása, valamint, ez nem az Én érdekemet és akaratomat tükrözi, ezáltal nem fogadom el a DEVIZÁBAN nyilvántartott kölcsönszerződés forintosítását, azt tudomásul sem veszem, és kifejezetten vitatom.

Az újonnan létrejövő tőke és törlesztő részletek összegével nem értek egyet, nem fogadom el és ez által nem is vállalom.


Indoklás

Bankjuk elmulasztotta azokat az alapvető együttműködési és tájékoztatási kötelezettségeket, amik a felek közötti jogviszony alapját teremtik meg. így valós megállapodás köztünk nem történt, emiatt a ..........................sz. szerződés érvényesen létre sem jött Bankjuk és köztem, így az mindennemű joghatás kiváltására alkalmatlan, tekintve hogy a szerződést érintő lényeges feltételekben semmilyen érdemi tájékoztatás és ezáltal konszenzus valamint egyező akarat soha nem volt, az Önök által egyoldalúan készített mindenkori üzletszabályzataik és Általános Szerződési feltételeik pedig soha nem is válhattak semmilyen módon az ügylet elválaszthatatlan részévé.
Jelen levelemben tájékoztatom Bankjukat arról is, hogy Bírósági úton kívánok érvényt szerezni jogaimnak, azaz tekintsék ezt jog fenntartó nyilatkozatnak.

helyiség..... 2014…..

Név"

Forrás: facebook.com/groups/devizashitelremegoldasvan (Miszter Csaba bejegyzése)

Megjegyzés:
Ha perelni szeretne, feltétlenül vegye fel a kapcsolatot szakemberrel és mielőtt bármit tenne (pl. hasonló nyilatkozatot írna), azt egyeztesse ügyvédjével.  A fenti minta tájékoztató jellegű, nem a blog szerkesztőjének az ajánlása.

1 megjegyzés:

Megosztom itt: