2014. november 26., szerda

Amit soha nem fogsz látni a fősodrású médiában....

Az alábbiak nem közvetlenül kapcsolódnak a "devizahitel" rémálomhoz, ugyanakkor tagadhatlan párhuzamok fedezhetők fel a világ dolgai és a Magyarországon folyó események között. ("A világ feje tetejére állt" - Matt Damon, ld. 3. videó.) Látnunk kell azt is, hogy a TV, a rádió, valamint a legnézettebb hírportálok, függetlenül a politikai kötődésektől, nem akarnak minden információt az emberek tudtára hozni, sok esetben szándékosan torzítják is azokat, és akkor finoman fogalmaztunk. 

A tegnapi "fairbankos" és forintosítási törvény elfogadása mindenképp fordulópont a "devizahiteles" küzdelemben és láthatóan indulatokat szabadított fel. Itt az alkalom, hogy újragondoljuk a helyzetet, lehetőségeket és ha már ezt tesszük, akkor tegyük annak tudatában, hogy pontosan milyen világban élünk és milyen jövő áll előttünk. 

Figyelmeztetés! 
Az alábbi videók megtekintése a nyugalom megzavarását eredményezheti és felforgathatja a világról eddig alkotott elképzeléseket. 

Érdemes a teljes megértéshez időnként megállítani az alábbi videót, és a szöveget értelmezni, mert az információ tömény és gyors. Javaslom továbbá saját számítógépre lementeni, mert nem garantálható, hogy korlátlan ideig lesznek fenn az interneten, vagy legalábbis ezen a tárhelyen. Az sem biztos sajnos, hogy az itt nyilatkozó személyek hosszú életűek lesznek. Korábban a hasonló nyíltsággal beszélő ismert személyek közül többen "balesetek", merényletek áldozatai lettek (pl. Martin Luther King, J.F. Kennedy, Michael Jackson...) 

Mivel Németország kulcsszerepet tölt be az Európában, azt sem tartom véletlennek, hogy pont német újságírók vették a bátorságot, hogy felfedjék a színfalak mögötti játszmákat. 


Ken Jebsen, német újságíró beszél az amerikai hadiipar igazi céljairól, amely a médián keresztül hamis és félrevezető tájékoztatással uszítja Európát az oroszok ellen.





Frissítés: 2014.11.27.

A bejegyzés közzététele után nem sokkal találtam az alábbi interjút Putyinnal, amit az egyik német tévécsatorna készített vele a közelmúltban. Az orosz elnök kb. fél órán keresztül válaszol a kérdésekre. Kommentár nélkül ajánlom a megtekintést, ill. egy szóba tömöríteném a véleményem: zseniális.


Dr. Udo Ulfkotte, ismert német újságíró és szerző megelégelte, és felfedi, hogy számos jelentős újságban a hírszerző ügynökségek írják a cikkeket, kémként beépítve az újságírókat, meghamisítva az eseményeket.


Ide kívánkozik Matt Damon korábbi rövid, de annál velősebb üzenete is:



Végül néhány kép, ami az "amerikai álmot" mutatja be fotókkal, törvényi hivatkozásokkal, idézetekkel alátámasztva (az 5. diától javasolt leülni és erősen kapaszkodni):





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megosztom itt: