2014. december 3., szerda

PITEE egyesület által közzétett beadványminták


Az alábbi linken megtalálhatja a PITEE egyesület által közzétett beadványmintákat. A beadványok elküldése után az Alkotmánybíróság esetenként hiánypótlási felszólítást küld. Ezen hiánypótlási felszólítások megválaszolásához is talál segítséget.
Kérjük, küldje el a PITEE egyesületnek, ha olyan hiánypótlási felhívást kap, amelyikre ezen az oldalon még nincs előkészített válasz!

Minden beadványt és hiánypótlást küldjön ajánlott vagy tértivevényes postai küldeményben és feltétlenül őrizze meg a levél feladását igazoló lapot!


Letöltés
Klikk!


kiegészítések elleni
panasz letöltése
innen
Két fő témában javasolt tehát élni a beadvány lehetőségével:
 • Alkotmányjogi panasz a deviza-alapú hitelszerződések törvény erejével kikényszerített módosításai ellen
 • Alkotmányjogi Panasz az eljárások felfüggesztése ellen
 • Alkotmányjogi panasz a szerződések kiegészítései ellenForrás: pitee.wordpress.com

3 megjegyzés:

 1. Szeretnék segítséget kérni, (mintalevél a saját bankom felé), hogy nem értek egyet a kiküldött értesítéssel. Már két hete megkértem a részletes ismertetőt, egy hétig az mondták, hogy nincs írásos nyoma, hétfőn megerősítettem, de hiába várok. Addig is mit tehetek? mert be kellene adni egy reklamációt, de milyen formában: Köszönöm a segítséget.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kedves Évamária! Itt talál mintaleveleket: https://drive.google.com/folderview?id=0B827m-l1xmqUflljTjhBckc2dWFoWnhaaFpBbWRYY0dESUo4X1RBVmppdDNpbmlHeDdRcnc&usp=sharing

   Törlés
  2. Úgy látom nem kattintható. Másolja ki és illessze be a böngésző címsorába, majd egy Entert kell nyomni.

   Törlés

Megosztom itt: