2014. december 3., szerda

PITEE egyesület által közzétett beadványminták


Az alábbi linken megtalálhatja a PITEE egyesület által közzétett beadványmintákat. A beadványok elküldése után az Alkotmánybíróság esetenként hiánypótlási felszólítást küld. Ezen hiánypótlási felszólítások megválaszolásához is talál segítséget.




Kérjük, küldje el a PITEE egyesületnek, ha olyan hiánypótlási felhívást kap, amelyikre ezen az oldalon még nincs előkészített válasz!

Minden beadványt és hiánypótlást küldjön ajánlott vagy tértivevényes postai küldeményben és feltétlenül őrizze meg a levél feladását igazoló lapot!


Letöltés
Klikk!


kiegészítések elleni
panasz letöltése
innen
Két fő témában javasolt tehát élni a beadvány lehetőségével:
  • Alkotmányjogi panasz a deviza-alapú hitelszerződések törvény erejével kikényszerített módosításai ellen
  • Alkotmányjogi Panasz az eljárások felfüggesztése ellen
  • Alkotmányjogi panasz a szerződések kiegészítései ellen



Forrás: pitee.wordpress.com

3 megjegyzés:

  1. Szeretnék segítséget kérni, (mintalevél a saját bankom felé), hogy nem értek egyet a kiküldött értesítéssel. Már két hete megkértem a részletes ismertetőt, egy hétig az mondták, hogy nincs írásos nyoma, hétfőn megerősítettem, de hiába várok. Addig is mit tehetek? mert be kellene adni egy reklamációt, de milyen formában: Köszönöm a segítséget.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Évamária! Itt talál mintaleveleket: https://drive.google.com/folderview?id=0B827m-l1xmqUflljTjhBckc2dWFoWnhaaFpBbWRYY0dESUo4X1RBVmppdDNpbmlHeDdRcnc&usp=sharing

      Törlés
    2. Úgy látom nem kattintható. Másolja ki és illessze be a böngésző címsorába, majd egy Entert kell nyomni.

      Törlés

Megosztom itt: