2016. június 6., hétfő

Nem marad más, csak a polgári engedetlenség...

Dr. Csikász Levente
A Kúria meghozta az újabb szörnyszülöttjét: 1/2016 PJE avagy a Bankszövetség és Wellmann végleg megmenti az adósokat.... az igazság és tisztesség érvényesülésétől.
A Kúria szerint teljesen rendben van, hogy a kötelem lényeges feltételét jelentő CHF összeg - még a saját 6/2013 PJE határozatával szembemenve is - a szerződéskötéskor nem határozható meg, mert elegendő, ha majd egy későbbi, tehát a szerződéskötés utáni időpontban ez kiszámolható (lehet ez akár a folyósítás is).

Magyarul a banklobbi elérte, hogy a Kúria nekik döntsön és megint jogot alkosson törvénytelenül olyan esetben, amikor az adósok végre sorra nyerték a pereiket a bankok ellen.

Már várom azokat a jogegységiket is, amik minden még megmaradt okról kimondják, hogy minden rendben van úgy, ahogy van, mert az adós akarata sosem érvényesülhet, sőt, kizárólag a bíróság mondhatja meg, hogy mit akart az adós évekkel ezelőtt.

Gratulálok annak sok bankbérenc bírónak, akik a magyar társadalom megnyomorításában részt vett és vesz.

Forrás: FacebookKozma József
Sajnos azt látom abba az irányba megy a Kúria amely irányt a Bank szövetség megfogalmaz. Sajnos azt látom, hogy már a jogállamiság mint olyan nem létezik, felváltotta a profitállamiság, azaz annak van igaza mindig és mindenkor aki a tevékenysége során a legnagyobb profitot tudja megszerezni. 

Szóval a Kúria 1/2016 PJE határozata bebizonyította, hogy már a Kúriánál is a gerinctelenség dívik, teljesen mindegy, hogy a jogszabályok mit írnak elő, azt úgy lehet csak értelmezni ahogyan a Bankszövetség elnöke előírja Wellmann György és társainak. 

Sajnos szomorúan kell megállapítani, hogy ezen álláspontom vált valóra, hogy a bírák függetlensége csak kósza nosztalgikus emlék, azaz függetlenek véleményem szerint a jogszabályoktól, és a tisztességtől. Megdöbbenve látom, hogy a jogszabályok szövegét banki elvárások alapján, hogyan és milyen módon forgatják ki a mélyen "tisztelt" Kúriánál. 

Most már látható, hogy a bankok érdekérvényesítő ereje mennyire jól működik, csak most már mindenkinek fel kellene ébrednie, és a saját játék terükön kellene a bankrendszert megfékezni. Látni kellene már mindenkinek, hogy a bankárok értéket nem teremtenek, hanem mint a paraziták belőlünk élősködnek. 

Szóval nekem az a véleményem vissza kellene vágni ezt másként nem tudjuk megtenni csak is polgári engedetlenséggel. Szóval minél kisebb arányban kellene igénybe venni a szolgáltatásokat, ha a banki szolgáltatások lecsökkennek akkor sajna de nem jutnak az őket éltető pénzhez, és elkezdenek sorvadni. Tudom ez eléggé kilátástalannak tűnik, de ha nem egy ember, hanem milliók teszik akkor már is van eredménye. 

Nem kell igénybe venni a szolgáltatásokat, a jövedelmet, nyugdíjat ahol lehet kézbesítést kell kérni, még mindig jobb, ha átmegy mindenki valamely takarék szövetkezethez, de ott is azonnal fel kell venni egy összegben a jövedelmet, nem szabad felvenni hitelt, betéteket nem szabad elhelyezni a kereskedelmi bankokba, és a hiteleket ha egy ország nem fizeti akkor simán bedől ez a profitállamisággal támogatott bankrendszer. Szóval lehet, hogy egy kicsit hosszúra sikerült a mondani valóm, de sajnos nem sok jót látok ha nem ébredtek fel és nem lépi meg mindenki, amit kell. 

Isten óvjon mindenkit, szükség lesz rá.

Forrás: Facebook

1 megjegyzés:

 1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

  Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

  Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

  E-mail: progresiveloan@yahoo.com
  Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm  VálaszTörlés

Megosztom itt: