2016. február 5., péntek

Örökzöld videók azoknak, akik még mindig nem értik az adósságalapú pénzrendszer és a piramisjáték alapú nyugdíjrendszer működését





Furcsa világban élünk.


Aki éhes és kiflit lop a boltban, vagy bliccel a buszon, azt megbüntetik. Akik évszázadok óta működtetnek egy csaláson, fedezetlen bankjegynyomtatáson alapuló rendszert, azok "makulátlanok", sőt, sérthetetlenek, fürdenek a luxusban.

Az alábbi pár perces videóban olyan zseniálisan van összefoglalva világunk legfőbb problémája, a háborúk és sok nyomorúság eredendő oka, hogy azt már tanítani kéne.
Kenneth O'Keefe:

Ír-palesztin állalmpolgár, egykori amerikai futball edző, Öböl háborús veterán, ma már háborúellenes aktivista, természetvédő, szabad ember. Annyira elege lett a "rendszerből", hogy kalandos úton tudott csak megszabadulni amerikai állampolgárságától. Részletes életrajz itt.


Igen, jól értetted! 

Behajtják azt az adósságot, amit lehetetlen mindenkinek visszafizetni, mert fizikailag nincs annyi pénz forgalomban. Mivel mindig vannak új "belépők", akik hitelt vesznek fel, az adósság egyre nő. 

Ha  egy utópisztikus pillanatban mindenki visszafizetné az adósságát, amiről tudjuk, hogy lehetlen, akkor összeomlana az adósságra épülő mai pénzrendszer.

Remélem ez hamarabb bekövetkezik....
Remélem azt is, hogy addigra már működni fog egy új rendszer.

...Mert már léteznek megoldások, amire természetesen kígyót, békát mondanak "szeretett banksztereink". De már vannak kivételek, az ébredés itt is elkezdődőtt. Kezdj barátkozni olyan fogalmakkal, mint digitális aranyfedezet, digitális algoritmusok bányászata, digitális pénz.... Az első 2-3 percet mindenképp érdemes megnézni! A TED nagyon megválogatja a témáit és az előadóit, hiteles forrásnak tekinthető. Rang bekerülni előadónak.




Van egy össznépi piramisjátékunk, Te is benne vagy, tudtad?


Sokan még maguknak sem merik beismerni, hogy a rogyadozó nyugdíjrendszer is egy gigantikus piramisjáték. Egyre több a nyugdíjra jogosult, akik nyugdíját az egyre kevesebb munkaképes "dobja össze".

Fogalmazhatjuk úgy is, hogy az egyre kevesebb friss belépő fizeti a csúcson lévő kiszállókat. Ismerős történet?


Ébresztő! Üdv.  a népnemzeti pilótajátékban!


A lényeg pár percben 1:39-től szakszerűen megfogalmazva:



Személyes történet


Egy főiskolai évfolyamtalálkozón, kb 10-15 éve, frappánsan döbbentett rá mindannyiunkat egy 40 + pár évesen nyugdíjba ment - gépészből rendőrré lett - évfolyamtársunk, aki poénosan azzal zárta beszámolóját, hogy "ti csak szorgalmasan dolgozzatok, hogy legyen sokáig nyugdíjam...".

Kösz, haver..:(

Magyarul az a pénz, amit a ma dolgozó béréből levonnak és odaadnak a mai nyugdjasoknak (akik természetesen megérdemlik a pénzüket, sőt többet érdemelnének, nem ez a probléma), ezért a pénzért nem kap senki semmilyen szolgáltatást a jelenben. 

Csak egy ígéretet....
...hogy majd "lesz neked is nyugdíjad" (ha egyáltalán megéred).


Most sírjak, vagy nevessek?


Sors fura fintora, vagy nem is tudom micsodája, hogy a "pénzügyi guru" a fenti videóban pont egy olyan bróker cégnek volt tanácsadója, amelyik az ügyfeleknek pont a nyugdíjprobléma megoldására adott el ipari mennyiségben megtakarítással egybekötött biztosításokat, meg egyéb pompás befektetéseket. 

Aztán jött a VÁLSÁG...

...és már a cég sem létezik, legalábbis az eredeti nevén. Ha érdekel a sztori csúfos vége, itt találsz részleteket.


Azért van jó hírem is


Nekem legalábbis az. 

A világ olyan sebességgel változik, hogy azt felfogni is nehéz. Állítólag az összes információ, adat 2 évente duplázódik. Ami 2-3 éve igaz volt, ma már hamis. Ami pár éve működött, ma már nem. A tegnap slágerszakmáit holnap már robotok végzik. 

Ma már nem az számít, ki a nagyobb, ki az erősebb, hanem az, hogy ki tud gyorsabban alkalmazkodni a változásokhoz, ki ismeri fel a gyorsabban a lehetőségeket az új helyzetekben és ki az akinek meg van a kellő tudása és bátorsága a cselekvéshez.

A semmiből, a látszólag már értéktelen dolgokból is lehet bőséget teremteni! Pár éve még senki nem hitte, talán maguk a feltalálók sem, hogy akár még a kiöregedő, de működőképes, szabad tárhellel rendelkező számítógépekből  is létre lehet hozni egy virtuális szuperszámítógépet, ami olyan feladatok elvégzésére képes, mint az adatvédelem, a titkosítás, az internetbiztonság globális megoldása.

...Ha van birtokodban valamilyen szaktudás, van változásra és tanulásra való hajlandóságod, éles szemed az új kor lehetségeinek és összefüggéseinek felismerésére és bátorságod a cselekvésre, a világ változásai Neked is megoldást jelenthetnek legégetőbb problémáidra.*

Ha eddig elolvastad ezt az írást, Te már a szerencsésebbek közé tartozol. Mert ez is kell. 

Maradj Magyarországon, percig se csűggedj! Most még a szomszéd kertje kicsit zöldebb, de hitem szerint lesz még ez a vidék a mi kis "svájcunk". Lehetőségek a lábaid előtt hevernek, csak ki kell nyitni a szemedet.

-fÁ-


*Ui.: Bocs, még a konfortzónádat is tágítanod kell.



Hirdetés (X)

1 megjegyzés:

  1. Jó napot, Josef Lewis vagyok. Egy elismert, törvényes és akkreditált hitelező. Nagyon gyorsan és egyszerűen nyújtunk kölcsönöket, személyi kölcsönöket, autóhiteleket, otthoni hiteleket, diákhiteleket, üzleti kölcsönöket, feltalálói kölcsönöket, adósságkonszolidációt. stb.

    Kapjon engedélyt egy üzleti vagy egyéni hitelre ma, és szerezzen pénzeszközöket ugyanazon a alkalmazási héten. Ezek a személyes kölcsönök jóvá lehet hagyni, függetlenül a hitelezéstől, és sok boldog ügyfelünk van, aki támogatja ezt a követelést. De nemcsak megkapja a szükséges kölcsönöket; akkor a legolcsóbb lesz. Ez a mi ígéretünk: Garantáljuk a legalacsonyabb kamatlábat minden olyan kölcsön esetében, amely ingyenes fedezetet nyújt.

    Törekszünk arra, hogy pozitív tartós benyomást hagyjunk ügyfeleim elvárásainak túllépése során. Célunk, hogy méltósággal és tisztelettel kezeljük, miközben a legmagasabb minőségi szolgáltatást időben biztosítjuk. Nincs szükség társadalombiztosításra, és nem szükséges hitelesítési ellenőrzés, 100% -os garancia. Kérjük, azonnal válaszoljon az alábbi részletek alapján, ha érdekel a kölcsön, és mentes a csalásoktól.

    E-mail: progresiveloan@yahoo.com
    Hívás / szöveg +1 (603) 786-7565 köszönöm


    VálaszTörlés

Megosztom itt: