2014. február 9., vasárnap

Csatlakozz Te is a Magyar Devizahiteles KARTÁhoz! Írd alá a PETÍCIÓT!

Magyarországon 2014. év januárjára kialakult súlyos társadalmi problémaként jelentkező devizahitelezés társadalmi problémáját kezelni kívánó, a fennálló problémára megoldást kereső társadalmi civil szervezetek az egymás közötti egyre szorosabb egység létrehozása érdekében úgy döntöttek, hogy együttműködnek a közös célok megvalósítása érdekében.

A Magyar Devizahiteles KARTÁról minden információ megtekinthető itt: www.kitoresabankokkarmaibol.com

KARTA elnöke: Dr. Monostori Attila, jogász






MÉG a VÁLASZTÁSOK ELŐTT
- megfelelő tömegbázis esetén - 
a KARTA MEGKEZDI az A Z O N N A L I ÉRDEKÉRVÉNYESÍTÉST!


5 megjegyzés:

  1. Nem értem, hogyan lehet ügyvéd az akit a Budapesti Ügyvédi Kamara 2007 december 14-én törölt a kamarai tagok sorából ügyvédi iroda híjából és 2008 március 28-án jogerősen a kizárás fegyelmi büntetéssle sujtotta? Jó lenne ha a szerkesztő előbb tájékozódna e többrendebeli hamis vád bűntette elkövetésével, közokirathamisítással megvádolt személyről mielőtt nagy nyilvánosságra hozza a szerencsételen Devizahiteles Karta kétes multú vezetőjét aki a büntető bíróságok elöl betegség miatt bújik ki a tárgyaláson elítélése elöl.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az ügyvéd szó tévesen jelent meg, már javítottam. Egy másik oldalról emeltem át a tartalmat, ott Dr. Monostory Attila azonnal jelezte, hogy cseréljem jogászra. Ott a csere megtörtént, itt sajnos elfelejtettem. Köszönöm az észrevételt!
      Kérem viszont, hogy fedje fel nevét, mutassa meg állításainak bizonyítékait, ellenkező esetben komolytalannak kell feltételeznem a megjegyzését. Bárki bármit állíthat bárkiről névteleneül.... Ha nem teljesül a kérésem, akkor törlöm a bejegyzését. Kérem szíves megértését!

      Törlés
  2. Dr Monostory ma 10 órás tárgyaláson a II. és III. ker. bíróságon különleges személyes adattal visszaélés bűntette miatt állt bíróság előtt. Megint kifarolt a felelősség alól, ügyvédjével a megidézett tanú cselekváképességét vonta kétségbe ami csak elnapolta a megérdemelt megbüntetését, de meg nem fogja akadályozni. Mindenféle aljas praktikát bevetnek a büntetés elodázására, pedig ezzel már megjárta és a fejére hullott vissza az ellenfél vizsgálatának 128.000 Ft-os megtérítési költsége a rágalmazás miatt emelt aljas magánvádja elutasításával együtt.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nem vagyok jogász, de úgy tudom, hogy aki bíróság előtt áll, az még nem "bűnös", mert ott még nem született ítélet és jár neki az ártatlanság vélelme. Jól tudom?
      Nem vonom még ismeretlenül sem kétségbe jól tájékozottságát, azonban erre a megjegyzésére ugyanaz a kérésem és feltételem vonatkozik, mint a fentire. Kérem szíves együttműködését, nevének és bizonyítékainak feltárását! Köszönöm.

      Törlés
    2. Kérem szíveskedjenek elküldeni Dr. Monostori Attila elérhetőségét, mivel segítségét, útmutatását szeretném kérni. Magyar igazságszolgáltatás áldozatává váltam, 12 éve jogorvoslati lehetőségre várok. . Email címem: csillagyarmathy@gmail.com

      Törlés

Megosztom itt: